Jerre Maas | IdeeCafe
735
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-735,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

IdeeCafe

Iedereen heeft ideeën

Er zijn echter maar weinig mensen die deze durven te delen omdat ze bang zijn dat er iemand anders met ‘hun’ idee vandoor gaat.

Dat is zonde, want juist door feedback van anderen te krijgen kan je idee gaan groeien. Hoe eerder je feedback krijgt, hoe beter.

Het IdeeCafé is bedoeld om samen nieuwe ideeën te bedenken en feedback te krijgen op je eigen ideeën. Op een informele manier, om samen met elkaar ideeën te verbeteren! Een impressie van het IdeeCafé vind je hiernaast:

Durf te delen!

Jerre Maas ontwikkelde eind 2010 het iDee-model. Een model dat het proces van droom naar werkelijkheid beschrijft. Het delen van je idee werkt in dit model als katalysator om je idee uiteindelijk te kunnen verwezenlijken.

In het filmpje hiernaast vertelt Jerre tijdens TEDxBreda over de voordelen van ideeën delen.

Lees meer over het iDee-Model op deze pagina.

In-company IdeeCafé

Het IdeeCafé is een in-company event en kan je als bedrijf zijnde aanvragen. In-company IdeeCafé’s zijn ideaal om als bedrijf een case in te brengen en deze te behandelen met medewerkers, klanten en/of gasten.

Vraag vandaag nog een in-company IdeeCafé aan!