Jerre Maas | Jerre
756
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-756,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Jerre Maas

Jerre Maas (1986), is van oorsprong sociaal psycholoog. Gedurende zijn studie aan Tilburg University en NTNU (Trondheim, Noorwegen)  werd zijn passie voor presenteren aangewakkerd. Als voorlichter heeft hij ruime ervaring opgedaan bij het voorbereiden van studenten op hun studiekeuze.

Na het afronden van zijn MSc volgde Jerre enkele opleidingen op het gebied van coachen (ACT®, Opleiding tot Professioneel Presentatiecoach) en trainen (NJR). Nadat hij door de Tilburgse Universiteit werd gevraagd voorlichters te trainen besloot hij de sprong te wagen en als freelance dagvoorzitter, spreker en (communicatie)trainer aan de slag te gaan.

Al snel bleek dat het ondernemerschap een goede keuze was. Vanuit de praktijk zag Jerre kansen en door deze te combineren met zijn kennis en passie voor IT (op zijn 15e begon hij zijn eerste webdesign bureau) lanceerde hij verschillende online producten en diensten.

Als dagvoorzitter gebruikte hij regelmatig stemkastjes en TwitterWalls. De opkomst van mobiele data abonnementen en smartphones inspireerde hem om, samen met LiveWall, de event-applicatie PresentersWall op de markt te brengen.

PresentersWall wordt momenteel in 50 landen wereldwijd gebruikt. PresentersWall is genomineerd voor een Accenture Innovation Award in 2014.

Als trainer zag hij de kansen op het gebied van blended en e-learning, maar miste hij de mogelijkheid om eenvoudig feedback te geven via online leertoepassingen. Samen met BLiS ontwikkelde hij Improgression, een online toepassing om video-opdrachten van feedback te voorzien.

Improgression wordt gebruikt door verschillende bedrijven, Universiteiten en Hogescholen en is opgenomen in de MKB Innovatie Top 100 van 2012 en raakte tot de finale van de Accenture Innovation Awards.

Jerre is daarnaast betrokken bij verschillende online platforms. SprekerReviews en TrainerReviews zijn online review-platforms waar vraag en aanbod in de zakelijke dienstverlening samenkomen. Transparantie is hier het sleutelwoord. Al sinds 2006 is Jerre initiatiefnemer van het weblog PsyBlog.nl, waar men de brug probeert te slaan tussen de wetenschap en de maatschappij. Meer dan 100 auteurs zijn aangesloten bij dit succesvolle weblog.

Dus, wat is je punt?

Samen met Rudy van Beurden van GAAF | Positieve Energie schreef Jerre het boek ‘Dus, wat is je Punt?’; een eenvoudige en snelle methode om overtuigend te kunnen presenteren, pitchen en debatteren.

Jerre is veelgevraagd dagvoorzitter, spreker en trainer voor groepen van klein tot groot en van jong tot oud. Zijn presentaties kenmerken zich door een drietal, volgens Jerre, onmisbare ingrediënten; enthousiasme, inspiratie en interactie.