Jerre Maas | Ondernemer
428
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-428,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Als Ondernemer..

..startte ik op 15 jarige leeftijd mijn eerste ‘bedrijfje’. Momenteel ben ik actief betrokken bij onderstaande bedrijven en initiatieven.

In 2012 heb ik samen met IT-partner LiveWall het online product PresentersWall bedacht en ontwikkeld. Met dit online voting systeem kun je eenvoudig interactie creëren tijdens presentaties, evenementen en colleges.

Binnen Presensatie® creëren we unieke evenement-concepten. We werken  met freelance trainers, dagvoorzitters (onze Presensatoren®) en designers waarmee we samen invulling geven aan trainingen en bijeenkomsten.

Sinds 2010 ben ik samen met IT-partner BLiS bedenker en eigenaar van Improgression. Met dit feedback-platform kun je online eenvoudig vaardigheden trainen door het insturen en laten beoordelen van video-materiaal.

Wij werken onder andere voor:
Andere niet-commerciële initiatieven
logo-psyblog

In 2006 startte ik met een weblog waarin ik informatie deelde over mijn studie. Ondertussen is PsyBlog.nl uitgegroeid tot het grootste Nederlandse weblog over psychologie met meer dan 50 auteurs en 10 teamleden.

logo-ideecafe

Het IdeeCafé is een terugkerend evenement waarbij startende ondernemers hun concept voorleggen aan een groep creatieve denkers.

logo-sprekerreview

SprekerReviews.nl is een online platform voor het reviewen van spekers en dagvoorzitters.

logo-duswatisjepunt

Samen met Rudy van Beurden schreef ik het boek ‘Dus, wat is je punt’.

Ik werk graag samen met
All rights reserved © 2016, Jerre Maas. Design by TomInc.